Kumho - Ett säkert val

Kumho däck bra eller dåliga?

Det sydkoreanska däckföretaget Kumho Tires grundades 1960 och exporterar idag produkter över hela världen. Deras däck anses vara mycket säkra och konkurrenskraftiga i pris. Deras noggranna kvalitetstester och den erfarenhet de har från tävlingar visar att Kumho däck verkligen är något att satsa på. Kumho Tires har satsat särskilt på att tillverka däck som är prisvärda, utan att tumma på säkerheten. Kumho räknas till en av de tio största däcktillverkarna på marknaden. Under 2018 presterade Kumho bra och fick hela 5/5 poäng!

Recension av Svenska ABS Wheels Sweden AB

Det här visste du inte om Kumho sommardäck

Säkerheten på vägarna är det viktigaste

Säkerheten är såklart den viktigaste aspekten när du ska köpa nya däck. När du ger dig ut på vägarna vill du med säkerhet veta att du färdas tryggt och med bra utrustning. Är Kumho däck bra eller dåliga på detta? För din trygghets skull lämnar Kumho Tires däck fabriken först efter omsorgsfulla tester som inte lämnar något åt slumpen.

Erfarenhet ger kunskap

Alla bilägare vill så klart ha prisvärda däck som är säkra och hållbara. Kumho har erfarenheten att kunna leverera det du som kund önskar. Efter att ha varit verksamma på marknaden i över 50 år vet Kumho däck hur man uppfyller dessa krav. Det sydkoreanska företaget har en lång erfarenhet från däckbranschen och stoltserar med en säker vana i att leverera hållbara och kvalitetssäkra däck till rätt pris.

En nöjd kund är en återkommande kund. Genom att ständigt vilja förbättra sig och leverera just de däck du som kund eftersöker, fortsätter Kumho utvecklas. Detta efter drygt ett halvt sekel i branschen! Erfarenhet ger kunskap som i sin tur kommer ge kunderna prisvärda erbjudanden, samtidigt som säkerhet och hållbarhet alltid är den främsta prioriteten. Gamla kunder hälsas alltid åter med ett leende – Har du inte provat Kumho tidigare står företaget alltid till ditt förfogande för att hjälpa just dig till de perfekta däcken!

Bäst = Säkrast

Efter minutiösa kvalitetstester levererar Kumho däck som ger dig tryggheten på vägen, samtidigt som det inte ska bli hål i plånboken. Kumhos däck utmärker sig med ett mycket bra grepp på både torra och blöta underlag, vilket är den viktigaste delen i alla fall av säkerhet eftersom det ger både kort bromssträcka och bra styrförmåga. Kumho har även visat sig vara mycket bra i tester när det gäller vattenplaning. Detta tack vare sitt unika däckmönster som fördelar vattentrycket.

Vill du veta mer om företaget?